Bezorging en adverteren

Verspreidgebied Jouster Courant
Jouster Courant wordt wekelijks op woensdag verspreid in de plaatsen Akmarijp, Boornzwaag, Broek Fr, Dijken, Doniaga, Goingarijp, Haskerhorne, Idskenhuizen, Joure, Joure/Botenbuurt, Langweer, Legemeer, Nijehaske, Oldeouwer, Oudehaske, Ouwsterhaule, Ouwster-Nijega, Rohel, Rotstergaast, Rotsterhaule, Rottum Fr, Scharsterbrug, Sint Nicolaasga, Sintjohannesga, Snikzwaag, Terherne, Terkaple, Teroele, Tjerkgaast, Vegelinsoord.

Afgiftepunten Jouster Courant – U kunt hier zelf de krant ophalen:
Joure Jumbo, Geert Knolweg 52-A; Multiservice H.H. van der Leij, Transportwei 13; VVV Joure, Midstraat 99; Woonoutlet De Wrede, Transportwei 17
Langweer Cafetaria ‘t Hoekje, Buorren 21
St. Nicolaasga Jumbo, Molewei 1
Terherne Jachthaven, Syl 12
Oudehaske Camping WaReNA, Jousterweg 113
Rotsterhaule Attent Van Zwol, Streek 131
Rottum Bak, Badweg 54; Dorpshuis, Binnendyk 22
Scharsterbrug Bak, Scharren 34

Indien u de papieren krant hebt gemist, kunt u altijd de digitale editie lezen.

Het archief is te vinden op dekrantvantoen

Adverteren
Wij kunnen helpen de koers te bepalen in het veel omvattende medialandschap, zodat  u de kracht kunt ervaren van crossmediaal adverteren. U zult zien dat onze media een bijzonder waardevolle bijdrage leveren aan de effectiviteit van een campagne in de Noordelijke regio. Ga voor meer informatie naar NDC mediagroep

Bezorgklacht melden.
U kunt een klacht indienen als u in een van bovengenoemde plaatsen woont. Woont u in een buitengebied of op een industrieterrein dan is bezorging van de krant niet vanzelfsprekend. U kunt in dat geval een krant meenemen bij een afgiftepunt of de digitale versie lezen. 

Lees hier onze Privacy Statement

Adverteren

De weekbladen bieden met meer dan 40 verschillende titels lokaal nieuws en ontspanning. Voor al onze merken geldt dat we 24 uur per dag relevante content leveren. Op de juiste plek, op het juiste moment en in de vorm die de ontvanger op dat moment kiest: print, online, mobile, out of home of events. Relevantie en bereik maakt onze producten interessant voor adverteerders.

Meer informatie over adverteren

Familieberichten

Rouwadvertenties, geboorteberichten en jubileumberichten.

Familieberichten kunt u telefonisch of  per e-mail doorgeven:
Telefoon: 088-8005700
E-mail: familieberichtenweekbladen
@ndcmediagroep.nl

Bekijk hier de tarieven en sluitingstijden.

Familieberichten online