‘Kunst en meer…’ Keunstwykein Tsjûkemar

OOSTERZEE

In het kader van LF2018 wordt op zaterdag 7 en zondag 8 juli 2018 een kunstweekend gehouden met de titel ‘Kunst en meer…’. Bewoners en toeristen kunnen rekenen op verrassende exposities op onverwachte plekken.

Een tocht langs diverse locaties waar een verscheidenheid aan kunstenaars exposeren, buitenkunst te bewonderen is en muzikale optredens plaatsvinden. Speciaal voor ‘Kunst en meer ..’ zijn bijzondere locaties beschikbaar gesteld. De openingstijden zijn van 11.00 tot 17.00 uur.

Dit jaar staat de zuidkant van de Tsjûkemar in de belangstelling, van Oosterzee tot Delfstrahuizen, volgend jaar is de noordelijke kant van het meer onderwerp van de Kunstroute. Daarnaast realiseert de stichting KRT een permanente, dynamische, culturele en historische fiets- en wandelroute rondom het meer. Meer informatie is te vinden op de website: www.stichtingkrt.nl