Dolf Verroen komt naar Heerenveen

HEERENVEEN

 Voor altijd jong! Dat is het motto van de Kinderboekenweek 2016, waarin Opa’s en Oma’s centraal staan.

Speciaal voor deze 62e Kinderboekenweek schreef Dolf Verroen het kinderboekenweekgeschenk, Oorlog en vriendschap. Op woensdagmiddag 12 oktober zal de in binnen- en buitenland gelauwerde en geliefde schrijver, een bezoek brengen aan boekhandel Binnert Overdiep in Heerenveen. Dolf Verroen past met zijn 87 jaar en ‘still going strong’ perfect in het thema van deze Kinderboekenweek! Hij komt voorlezen en signeren van 15.00 tot 17.00 uur bij Binnert Overdiep aan de Dracht in Heerenveen. Tijdens de gehele Kinderboekenweek, die van 5 tot en met 16 oktober duurt is het feest bij Binnert Overdiep. Voor alle kinderen van de basisschool worden er leuke activiteiten georganiseerd. Donderdag 6 oktober om 10.30u is er voor de allerkleintjes Zingen op schoot, met Hanneke Castelein en Simone Kampherbeek. Zaterdag 8 oktober is er om 14.00 uur een Open Podium. Reserveer je eigen podiumtijd en straal als een ster voor je opa en/of oma, pake, beppe, ouders etc. (je kunt je hiervoor opgeven via info@binnertoverdiep.nl) Bovendien komt Fluitschool Leontien deze middag een optreden verzorgen. Op donderdag 13 oktober treedt om 15.00 uur het popkoor Vocaliezz op.

Auteur

Harry de Jong