Vijfde Prentbriefkaartenbeurs in ‘t Haske Joure

Joure - De vijfde Prentbriefkaartenbeurs in Zalencentrum ‘t Haske te Joure vindt op zaterdag 9 maart plaats.

Er zijn standhouders uit het verschillende delen van het land aanwezig zijn. Deze standhouders zijn goed voor duizenden ansichtkaarten verdeeld over 75 meter tafel. De meegebrachte ansichtkaarten zijn van dorpen en steden uit Nederland en Buitenland, Fantasiekaarten, Themakaarten zoals kerken, molens, kastelen, gemeentehuizen, vuurtorens, militair, vervoer, muziek, illustrators, kerst- en nieuwjaar, kabouters, verklede poezen, beroepen, dieren, hondenkarren, koninklijk huis, sport enzovoorts.

De zaal zal met beleid worden ingedeeld, want er wordt rekening gehouden met voldoende ruimte voor het wandelend publiek en rolstoelgebruikers.

De kans is bijzonder groot, om juist die ene ansichtkaart te vinden van uw dorp, stad of thema zodat de collectie uit worden uitgebreid tijdens deze beurs. Ook voor de beginnende verzamelaar een uitgelezen kans om contacten te leggen met medeverzamelaars en zijn of haar collectie uit te breiden.

Inlichtingen kunt u krijgen bij Jan Dantuma 06-23532447 of Jan Boonstra 06-29078082. De prentbriefkaartenbeurs is op zaterdag 9 maart in zalencentrum ’t Haske te Joure van 10.00 – 14.00 uur. De entree bedraagt € 2,00 per persoon.