Offroadteam Oudehaske rijdt 4x4 rally in Duitsland

Oudehaske - Twee inwoners uit Oudehaske, die deel uitmaken van FRS Racing, onderdeel van Friesland Fravelers, hebben op 23 en 24 februari op het outdoor en adventure offroad park te Duitsland deelgenomen aan een erkende 4x4 rallyrace. Het team uit Oudehaske is 27e geworden van de 40 deelnemers.

Naast overdag is ook in de late uren gereden. Ook een reparatieploeg, leden van het team, is meegegaan om de rallywagen up to date te houden. Het was een zware beproeving voor het team en materieel. Voor de rally was er een strenge veiligheidskeuring, alleen goedgekeurde wagens mogen deelnemen. Voor vertrek naar Duitsland is het team voorzien van teamkleding, die geleverd is door een sponsor. In juli 2019 zal de volgende rally zijn in Polen.

Het team word mede financieel bijgestaan door een aantal sponsors. Nieuwe sponsors zijn altijd welkom. Het team is te volgen op www.frieslandtravelers.nl of te bereiken via mail frs.racing@frieslandtravelers.nl Ook op YouTube zijn opnames van de start te bekijken.