Kerkleden nemen initiatief voor gratis vertoning The Life in De Bios Heerenveen

Heerenveen - De film The Life is tweemaal gratis te zien in De Bios in Heerenveen. Dat is een gezamenlijk initiatief van leden van diverse kerken uit Heerenveen. Medewerking wordt verleend door De Bios.

Met het vertonen van de film die diverse wonderen laat zien, hopen zij de geloofsboodschap over te kunnen brengen en op die manier verder te verspreiden. ,,We willen kijken hoe het loopt. Afhankelijk van de reserveringen krijgt het een vervolg”, zegt Fred Monsma, een van de betrokkenen bij het initiatief. The Life was vorig jaar februari voor het eerst te zien in Nederland. De première was in de Pathé Tuschinski in Amsterdam. ,,Daar zijn we toen met een groep naar toegegaan om de film met eigen ogen te bekijken”, zegt Monsma.

Wonderen

The Life brengt een nieuwe beweging in beeld die het leven van duizenden mensen heeft veranderd. Vanuit de woonkamer van popster Lou Bega, bekend van de wereldhit Mambo nr. 5, tot een dakloze straatbewoner in Brazilië toont de film wonderen die nog nooit op video zijn vastgelegd. ,,Dit is veel mooier dan de nominatie voor een Grammy Award of wereldkampioen voetbal worden of wat dan ook maar. Dit is waar het werkelijk om draait”, zegt Lou Bega over de film. Zelf zegt Bega overal te hebben gezocht naar de waarheid maar had tot zijn spijt Jezus overgeslagen. ,,Het moment dat ik en mijn gezin wonderbaarlijk geraakt werden door de Heilige Geest en gedoopt werden in water was ontroerend, overweldigend en ontzagwekkend.”

Data

De filmavonden zijn op maandag 18 en woensdag 20 maart en beginnen beide keren om 19.30 uur. De gratis kaarten zijn te reserveren via 0513-65 40 51 en via www.biosheerenveen.nl. Maximaal vier kaarten per persoon. Er geldt vol is vol.