Team de Prieelspecialist in startblokken

JOURE - Eigenaren Gerben en Wiepie Wijtsma bereiden zich met hun team voor op het nieuwe tuinseizoen. Afgelopen zomer, in het hoogseizoen, namen zij het bedrijf over.

Aan de samenstelling van het team is niet veel veranderd. Gerben heeft al meer dan 10 jaar ervaring bij het bedrijf en oud-eigenaar Rudolf Rollingswier blijft als verkoper aan het bedrijf verbonden. ,,Andere verantwoordelijkheden maar nog steeds een fantastisch product en een super-team.’’ Met de overname kan het bedrijf verder de toekomst in.

Aan de start van het nieuwe tuinseizoen zijn de ondernemers, met hun team, druk bezig met de voorbereidingen voor beurzen en open dagen. ,,We pakken dit jaar groots uit met deelname aan de Lentetuin in Breezand, Wonen & Co in Groningen en daarna nog de open dagen in onze eigen showroom.”

Het kopen van een tuinhuis, met of zonder overkapping, vergt een gedegen advies. Waarvoor wordt het gebruikt, welke stijl past bij het huis, de tuin en het leven van de klant, en dan nog persoonlijke smaak. Vele factoren die bepalen wat het ideale tuinhuis voor iemand is. De Prieelspecialist in Joure heeft een eigen showterrein en verwarmde showroom waar meer dan 40 showmodellen staan opgesteld. De juiste plek om inspiratie op te doen en de verschillende stijlen en materialen te vergelijken.

Anders dan de naam misschien doet vermoeden kunnen klanten bij de Prieelspecialist terecht voor alle buitenverblijven van hout. Het bedrijf heeft al 25 jaar ervaring in het maken en plaatsen van priëlen, tuinhuisjes, schuren, garages en overkappingen. Alles in eigen werkplaats gemaakt en in eigen beheer geplaatst. ,,Het maakt ons een flexibele partner waar je op kunt rekenen. We denken met de klant mee en produceren maatwerk. Wel altijd van een goede kwaliteit hout, daarin doen we geen concessies.’’