Sportief Glow in the Dark Volleybal Toernooi in Oudehaske

OUDEHASKE - Ook dit jaar was het Glow in the Dark Volleybal voor Kids en Jeugd weer een succes. Meer dan 100 kinderen en jeugdvolleyballers deden mee aan dit toernooi in de sportzalen van Kunturhûs Oudehaske.

Kinderen uit Oudehaske en omgeving, met of zonder volleybal ervaring speelden in de middag in de sporthal die geheel verduisterd was en waar slechts de Blacklight spots hun licht deden schijnen op de velden en de spelers. Kinderen hadden zich prachtig verkleed en geschminkt. Na deze feestelijke middag ging het toernooi verder voor de oudere jeugd vanaf 13 jaar.

Omdat er groot niveauverschil was, gingen de teams al snel uit zich zelf niet tegen elkaar, maar met elkaar volleyballen. Een hele sportieve avond werd het op deze manier.

Volgend jaar gaat de Volleybal Vereniging Oudehaske dit toernooi weer op de eerste zaterdag van de voorjaarsvakantie plannen. De volgende activiteit voor kids, jeugd en ook senioren uit Oudehaske en omgeving zal deze zomer het buiten toernooi worden. Kijk voor meer informatie op www.volleybal-oudehaske.nl.