Alles hangt aan een touwtje bij Shanty Festival De Warringers

JOURE - Het negentiende Shanty Festival van de De Warringers heeft dit jaar het thema: Alles hangt aan een touwtje.

Op 2 maart om 20:00 uur in het Party- en Zalencentrum ’t Haske Joure treedt het koor op. Als gast is uitgenodigd THC Oostergoo uit Grou. Met “Alles hangt aan een touwtje” willen ze aangeven dat alles dat met shanty te maken heeft een beetje ‘bungelt’. De zeilschepen waar over gezongen wordt, hangen van touw aan elkaar, de reizen zijn onzeker en het leven aan boord geeft geen garantie.

Op zo’n reis gaan ze dit keer ook. Je weet het maar nooit. Maar als het lukt, dan is het een succes. Van de muzikale kant doen ze daar alles aan. Ze worden bijgestaan door de muziekgroep uit Grou, THC Oostergoo. De groep bestaat uit 12 man/vrouw en bespelen diverse muziekinstrumenten en zingen er ook nog eens bij. Ze timmeren behoorlijk aan de weg en zullen ons zeker niet laten ‘bungelen’.

Kaarten, € 7,50 per persoon zijn in de voorverkoop bij Tabakspeciaalzaak van Delden in de Midstraat 63 Joure en bij De heer J. Brink aan de Warring 53 in Joure, tel. 0513 413767. Op de festival avond zijn kaarten ook verkrijgbaar bij ’t Haske.