Lezen met baby tijdens BoekStart in Bibliotheek Joure

JOURE - In de bibliotheek van Joure is op 19 februari om 10.00 uur weer Boekstart. Tijdens deze inloopochtend kunnen ouders met baby’s en peuters kennismaken met BoekStart en is er voor de kleintjes volop ruimte om te spelen en te ontdekken.

Ouders kunnen vragen stellen over (voor)lezen met heel jonge kinderen en de verschillende soorten materialen die geschikt zijn voor de baby/peuter uitproberen. Verder wordt er voorgelezen en kunnen ouders ervaringen uitwisselen met andere ouders. Dit alles onder het genot van een kopje koffie.

De Boekstart inloopochtenden worden iedere derde dinsdag van de maand gehouden en zijn gratis. Aanmelden is niet nodig.

BoekStart

BoekStart is een programma dat het lezen met heel jonge kinderen bevordert. Met de baby op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van het kind, zo blijkt uit onderzoek. Het verhoogt de concentratie en het versterkt de band tussen kinderen en hun ouders. Allemaal zaken waar de baby een leven lang plezier van heeft. Al vanaf de eerste dag luistert de baby naar de stem van de ouders. In het eerste jaar ontwikkelt een kind zich snel en leert het veel nieuwe dingen. Daar speelt BoekStart op in. Kijk voor meer informatie op http://www.boekstart.nl