Karin’s Beauty-Vol Clothes opent deuren

JOURE - Joure is een nieuwe kledingwinkel rijker. Karin’s Beauty-Vol Clothes aan de Vegelinsweg 16 heeft haar officiële opening op 1 en 2 februari.

De winkel biedt mode voor vrouwen met een maatje meer met mode vanaf maat 40/42 tot en met 60/62. Vrijdag zijn de deuren geopend vanaf 10.00 tot 17.30 en zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur.

De winkel heeft merken als Ophilia, Zizzi en binnenkort ook Zay. Het aanbod wordt mogelijkerwijs tussentijds nog uitgebreid met andere kledingmerken. Ook het lingeriemerk Plaisir is verkrijgbaar. Deze begint met maat 90C en gaat tot maat 1 IOH. Ook het merk Pamela Mann is verkrijgbaar bij Karin’s Beauty-Vol Clothes: Curvy super stretch Panty’s, verkrijgbaar in verschillende kleuren en printjes.

Geen opening zonder goede aanbieding en daarnaast krijgen alle betalende klanten een leuke verrassing. Ook wordt een waardebon verloot onder de bezoekers. Per 1 februari is ook de winkel online te vinden via www.karinsbeautyvolclothes.nl.

Bij de winkel is er voldoende parkeer gelegenheid. De reguliere openingstijden zijn van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, of op afspraak.