Tsjerke Terherne nummer één trouwlocatie Friesland

TERHERNE - De Tsjerke in Terherne is wederom de populairste trouwlocatie van Friesland. Dat maakte trouwlocatiespecialist; Toptrouwlocaties donderdag bekend. In 2018 trouwden er maar liefst 46 stellen bij de Tsjerke in Terherne.

Trouwlocatie de Tsjerke kreeg de meeste aanvragen binnen de provincie op het landelijke platform van Toptrouwlocaties. De tweede plek in provincie Friesland wordt ingenomen door de Pollepleats, gevolgd door Tjaarda Oranjewoud.

16.500 bezichtigingen

Het is het achtste jaar op rij dat Toptrouwlocaties de populairste locaties van ons land deelt. De organisatie is overkoepelend voor één van de grootste trouwplatformen van Nederland, waar één op de drie bruidsparen hun trouwlocatie vindt. Ook organiseert Toptrouwlocaties jaarlijks vijf keer de Open Toptrouwlocatie Route, een landelijke open dag voor trouwlocaties. Tijdens deze open dagen vinden ieder jaar zo’n 16.500 bezichtigingen door aanstaande bruidsparen op trouwlocaties plaats. Toptrouwlocaties brengt ook elk jaar het Nationaal Trouwonderzoek op de markt, wat de wensen en eisen van bruidsparen in kaart brengt.