Jousters opnieuw in de prijzen op nieuwjaarsdag bij de Postcode Loterij

Joure - Het nieuwe jaar begint goed voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 8501 ZZ (de straat Sulversmidte) in Joure. Op die postcode is op 1 januari de Buurt-Ton van 100.000 euro gevallen. Zo maakte de Postcode Loterij vandaag bekend in het televisieprogramma 5 Uur Live. De winnaars delen deze geldprijs met elkaar.

 

De Buurt-Ton wordt verdeeld onder het aantal deelnemers in de winnende postcode. Hoe hoger het aantal loten waarmee een deelnemer meespeelt, des te groter het aandeel in de prijs is. De Postcode Loterij informeert de winnaars in de vierde week van januari per brief over de hoogte van het gewonnen bedrag.

 

Eerder vandaag viel op een andere postcode in Joure (8501 JV) ook al een Buurt-Ton. Op 1 januari 2018 viel de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro in Eastermar.

 

Het echte feest kan beginnen in het Groningse dorp Glimmen. Hier is op nieuwjaarsdag de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro gevallen. Glimmen is een dorp met 1115 inwoners en kent slechts één postcodegebied (9756). Daardoor valt iedereen in het dorp die met deze cijfers meespeelt met de Postcode Loterij in de prijzen.