IJsbaan bij Tennisvereniging Joure

JOURE - Tennisvereniging Joure beschikt van 10 tot en met 14 januari over een heuse ijsbaan van 200 m2. En zoals een goede ‘open club’ betaamt is deze ijsbaan te gebruiken door eigen leden, maar ook door Jousters uit haar omgeving.

Boarding, borstelmachine, automatische slijpmachine, 88 paar schaatsen, licht en geluid; aan alles is gedacht. ,,Dankzij onze open club gedachte kunnen we dit waarmaken’’, zegt voorzitter van der Valk. ,,We zijn nu zo’n anderhalf jaar een ‘open club’’, En het is prachtig dat we met deze ijsbaan onze eigen leden kunnen verrassen, maar ook de ‘open club’-partners en onze omgeving.’’

Op zaterdag 12 januari, houdt TV Joure, haar jaarlijkse Winterevent voor eigen leden. Tijdens dit event wordt er geproost op het nieuwe jaar en worden er de hele dag verschillende tennis- en padelwedstrijden gehouden. En natuurlijk ontbreken de oliebollen en de koek & zopie niet. De andere 4 dagen stelt TV Joure haar ijs beschikbaar aan SKIK Sport, de ‘Entree opleiding’ van Wurkjouwer, aan ‘Samen actief’ van Miks Welzijn en vier basisscholen uit de omgeving.