Jachtbemiddeling Van der Veen jubileert met grote Pinkstershow

TERHERNE - Jachtbemiddeling Van der Veen komt dit weekend met een grote Pinkstershow met speciaal tintje: de Jachtmakelaardij viert haar 10-jarig bestaan in huidige vorm.

Van der Veen zorgt tijdens de Pinkstershow voor extra gezelligheid. Onder het genot van een hapje en en drankje kunnen bezoekers het grote schepenaanbod van circa 130 motorjachten in de haven bekijken. Op tweede Pinksterdag zingt een Shantykoor. Voor de kinderen staat een vijf meter lange glijbaan klaar en springkussens. De bemiddelaar in motorjachten is op 15 mei van 13.00 uur tot 17.00 uur geopend en op 16 mei van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Van der Veen is begonnen in Stroobos, waar het bedrijf al snel groter werd. Het bedrijf verhuisde naar Haskerdijken en beschikte over meerdere verkoophavens in Hattem en Berlijn. Inmiddels is Van der Veen alweer 13 jaar in Terherne te vinden, waarvan 10 jaar in de huidige vorm. In 2006 breidde de Jachtmakelaardij fors uit met een nieuw pand en een nieuwe haven. Naast een breed pakket aan diensten beschikt Jachtbemiddeling van der Veen onder andere over een eigen geoutilleerde werkplaats en een 30 tons kraan. Meer informatie op www.jachtbemiddeling.com.