Bekende namen in line-up Flaeijelfeest

NIEUWEHORNE - Het Flaeijelfeest dat van 22 tot 24 september plaatsvindt in Nieuwehorne heeft de line-up van het muziekprogramma rond.

De BZN tributeband Mon Amour opent het Flaeijelfeest op 22 september. Deze formatie heeft onder andere BZN-drummer Jack Veerman in de gelederen.

Na het vuurwerk op vrijdagavond om 21.00 uur treden de 3JS op in de tent. Ook The Originals treden die avond op. Zij spelen verzoeknummers. Op het buitenpodium is muziek van The Ancient Remedy.

Op de zaterdagmiddag treden in de feesttent diverse artiesten en koren op. Dat betreft onder andere: het orkest Butterfly, Griet Wiersma en piratenkoor Storm en Averij. Vanaf 17.00 uur staat Emiel, de zanger van de Hûnekop op het buitenpodium.

Het Flaeijelfeest wordt zaterdagavond afgesloten met in de tent Gers Pardoel en het DJ duo Géza Weisz en Manuel Broekman. Ook The Young Beethoven is weer van de partij.

Op het buitenpodium staan Kobus en de Rokkers. Zij wonnen eerder dit jaar de Flaeijeltrials en bemachtigden daarmee hun plek op het Flaeijelfeestpodium.

Kaarten zijn tot en met 18 september verkrijgbaar via de online voorverkoop op http://www.flaeijel.frl/ en via de lokale voorverkoopadressen.

Op de zaterdagochtend van het jaarlijkse evenement dat in het teken van het plattelandsleven anno 1920 staat, is er op de zaterdagochtend een boerenoptocht.

Vanaf 12.30 uur is er een levend openluchtmuseum.