Agenda | Fljimsk! in Terherne

Terherne - Griet Wiersma, Piter Wilkens en Minze Dijksma komen op 30 september met hun show Fljimsk! in dorpshuis de Buorkerij in Terherne.

Samen heeft dit trio een afwisselend programma gemaakt waarbij humor, zang, magie en sketches een leuke mix vormen. Het programma start op 30 september om 20.00 uur. Griet Wiersma en Minze Dijksma hebben hun bekendheid verworven door hun theatershows met Teake van der Meer. 
Naast Griet’s vertrouwde werken met Teake in de zalen door Friesland, breekt de tijd aan voor een nieuwe combinatie. Een nieuwe uitdaging 
Griet Wiersma en Piter Wilkens treffen elkaar met regelmaat als collega’s en als twee van de vier organisatoren van het Frysk Sjongers Gala. 
Mede door gesprekken tussen deze twee artiesten deed blijken dat de Friese singer-songwriter het ook weer tijd vond voor een nieuwe uitdaging en samen met Minze werden ze het vrij gauw eens. Piter Wilkens , Griet Wiersma en Minze Dijksma presenteren nu Fljimsk. 
Griet en Piter schrijven en zingen al jaren met veel succes hun eigen liedjes. Zo scoren ze bijvoorbeeld elke keer hoog in de jaarlijkse Fryske Top-100.
 Griet heeft naast haar zingen ook in de theatershows laten zien over veel talent te beschikken bij het spelen van komische typetjes. 
Minze heeft een eigen stijl ontwikkeld als goochelaar.
 Humor speelt hierbij een grote rol. 
Piter is bekend als ‘De Fryske Troubadour’, maar heeft daarnaast ook de nodige ervaring opgedaan in diverse theaterproducties.