Jumbo Zijlstra verenigingsponsor SC Joure

JOURE - Met een ferme handdruk en onder andere nieuwe shirtreclame, heeft sportclub Joure met Jumbo Zijlstra een nieuwe sponsorovereenkomst gesloten. Het verbindt Jumbo Zijlstra voor de komende drie jaar als verenigingsponsor aan de sportclub.

SC Joure is een omnivereniging voor voetbal en korfbal. Gezamenlijk heeft de sportclub ruim 1000 leden. Sportpark ‘De Hege Simmerdyk’ is het complex waar de sporters iedere week actief hun sport beoefenen.

Jumbo Zijlstra was al drie jaar een betrokken hoofdsponsor bij de club. De uitingen van de sponsor waren vooral rondom het eerste elftal van de zondagafdeling gecreëerd. Door het uitvallen van dit eerste elftal in seizoen 2016-2017, is er in overleg gezocht naar een passende oplossing. De waarde om te sponsoren bij een club als SC Joure wordt door Jumbo Zijlstra hoog ingeschat. Eigenaar Wiebe Zijlstra van Jumbo: ,,Met een ledenaantal van ruim 1000 leden is het bereik groot en is het voor onze supermarkt een prima omgeving om onze betrokkenheid bij de gemeenschap te tonen. Daarbij ben ik ook een sportliefhebber en vind het belangrijk om voorwaarden te scheppen waardoor vooral ook de jeugd hun sport op een plezierige manier kan beoefenen”.

Bij het nieuwe contract is daarom ook bewust gekozen om de betrokkenheid breder te tonen. De term verenigingsponsor is daar een goed voorbeeld van. Een sponsor voor de hele club. De 41 teams van de jeugdafdeling van voetbal gaan vanaf dit seizoen met shirtreclame van Jumbo spelen. Hierdoor wordt de sponsor goed zichtbaar. Erwin Bethlehem van de sponsorcommissie van de sportclub: ,,Sponsoren als Jumbo zijn de levensader van de club. Vooral ook het lidmaatschap laagdrempelig te houden. Voor een sponsor als Jumbo is de sportclub een prachtig podium. Daarnaast zoeken wij als club ook een wisselwerking met onze sponsoren. Er zijn vaak veel kansen en mogelijkheden om elkaar te versterken”.