Haunted house in X-it Jongerencentrum Joure

JOURE - De winter staat weer voor de deur, Buiten wordt het kouder en jongeren zoeken een plekje om lekker binnen te zitten. X-it Jongerencentrum speelt hierop in om door hun openingstijden te verruimen en een spectaculair winter programma neer te zetten.

In de herfstvakantie wordt het jongerencentrum, de Flying boetoe en het parkeerterrein aan de Polderboskdyk 37 omgebouwd tot een Haunted House. De horrortocht zal een route zijn door verschillende angstaanjagende thema’s. Met meer dan 40 figuranten en acteurs worden thema’s als De horror clown, The Walking dead, en een spook ziekenhuis onderdeel van deze route. Op donderdag 20 oktober en vrijdag 21 oktober start het haunted house vanaf 19:00 uur. Op donderdag zal de schrikfactor beperkt worden voor jongeren vanaf 10 tot en met 15 jaar. De vrijdag avond is voor jongeren en volwassenen vanaf 16 jaar en word hierdoor ook de engste avond.

Elke eerste en laatste vrijdag van de maand organiseren de vrijwilligers en stagiaires een podium evenement in het jongerencentrum. Daarnaast is het jongerencentrum deze winter geopend op dinsdag en woensdag van 15:00 tot 20:00 en op vrijdag 20:00 tot 00:00.