Kapsalon Scissors Joure geopend

JOURE - Kapsalon Scissors in Joure heeft vrijdag haar deuren geopend in de voormalige Op is Op winkel aan de Midstraat 149.

Het is het tweede filiaal van Diar Abdelkariem (24) en een van de kleine twintig zaken in de keten kapsalons van de familie. ,,Al mijn acht broers zitten in het kappersvak’’, vertelt Abdelkariem. ,,We hebben filialen in onder andere Sneek, Drachten, Groningen en Heerenveen. Dertien jaar geleden zijn we begonnen in Leiden en Leeuwarden en het is uitgegroeid tot deze grote keten. Omdat we veel klanten uit Joure in mijn andere zaak in Sneek hebben, besloten we om ook in Joure een kapperszaak te openen.’’

Scissors Joure telt 155 vierkante meter. De zaak is strak en overzichtelijk. Acht klanten kunnen tegelijkertijd geknipt worden. Een evenredig aantal is er aan wachtplaatsen. Mensen kunnen een afspraak maken, maar ook zonder afspraak binnenlopen. Scissors bedient mannen en vrouwen, van knippen en verven tot het zetten van een permanent. ,,Wij knippen net iets strakker dan andere kappers’’, zegt Abdelkariem. ,,Het is gewoon af. We hebben echt de aandacht voor de klant.’’ Scissors heeft speciaal voor de opening een actie. Klanten kunnen zich tot november laten knippen voor een tientje.