Meerdere succesen voor leden van Rij- en Menvereniging de Hjouwer

SINT NICOLAASGA - Ria Hettinga reed afgelopen zaterdag in Sint Nicolaasga mee met de KFPS selectie voor het mennen. Dit deed zij in het L mennen met Maeije blomke van stal redia en met 186,5 punten werd zij vijfde. Ook debuteerde zij met Izaak fan de Klaster in het Z mennen en reed met 194 punten naar een eerste plaats bij de klasse Z en ZZ mennen.

Sylvie Terpstra reed afgelopen zondag met haar paard Hannie in Burgum naar twee keer een vijfde plaats in de B met 193 en 192 punten. Ilene Rudolphi reed vorige week zondag in het Z1 met haar paard Dazzling naar een eerste plaats met 234,5 en naar 207 punten en is hierdoor Z2 startgericht.

Vorige week werd ook de KFPS selectie georganiseerd voor amazones in Sint Nicolaasga waar Ryane de Vries met Kay.v naar 188,5 punten reed in het L1 en hiermee net buiten de prijzen viel. Heleen Jonkman reed in het M2 met Hank H naar 181 punten. Thialda Andringa reed in Joure mee met haar pony Amora tijdens een B dressuur wedstrijd voor a-b-c ponys en behaalde 181,5 en 179 punten.

Sietske Brouwer reed in Emmeloord haar Z1 debuut met Izaak fan de Klaster en reed met 204 punten naar een vijfde plaats.