Agenda | Sinterklaas dobbelspel en pepernoten bakken

Joure - Miks Welzijn in Joure viert Sinterklaas met twee activiteiten. Op zondag 4 december is het om 14 uur tijd voor Kom derby op Snein.

Samen pepernoten bakken (én opeten) staat deze middag op het programma. Iedereen die zin heeft in warme chocomelk, pepernoten en gezellige gesprekjes is van harte welkom in de knusse huiskamer van Talant aan de Maria Louisestraat 30 in Joure. Deze activiteit is gratis. Er wordt alleen een kleine bijdrage gevraagd voor de consumpties.

Op donderdag 8 december wordt bij KoffieMiks vanaf 10.00 uur het vrolijke Sinterklaasspel gespeeld. Dit spel wordt gespeeld met behulp van een dobbelsteen en allemaal kleine cadeautjes, die zomaar van plaats kunnen verwisselen. Kom om 10 uur naar de Brugstraat 1 en neem twee kleine cadeautjes mee, ingepakt in (sinterklaas)papier. Het gaat hierbij om kleinigheidjes van maximaal € 2,50. Of misschien iets kleinsdat zelf niet gebruikt wordt en leuk is om als sinterklaascadeautje weg te geven. KoffieMiks is bedoeld voor vrouwen èn mannen die het fijn vinden om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten voor koffie en een gesprekje.

Kijk voor meer activiteiten op www.miks-welzijn.nl.