Alleenstaanden diner in Tjongervallei

DELFSTRAHUIZEN - Stichting met elkaar, voor mekaar, is opgericht in 2008. Aleid Bruinsma, Angelique van Bemmel en Esther Visser vormen samen het bestuur, drie dames die begaan zijn met alleengaanden.

Zij organiseren High Tea’s, (snuffel) markten, ruildagen en met als klap op de vuurpijl het jaarlijkse kerstdiner op eerste kerstdag. Zij bieden alleengaanden de mogelijkheid om op bijzondere dagen niet alleen te zijn.

Kerst heeft iets speciaals, het feest, de boom met haar lichtjes, mooi aangeklede mensen en warmte en gezelligheid, en het is vooral het samenzijn wat het kerstfeest zo bijzonder maakt. Er is ook dit jaar weer volop plaats in de “herberg”. De Tjongervallei wil graag zeventig mensen een onvergetelijke kerst bezorgen door een heerlijk kerstdiner te verzorgen voor iedereen die met kerst alleen is. Leeftijd is niet belangrijk, een gescheiden vader of moeder wiens kinderen bij de andere ouder zijn, een opa of een oma, buurman of buurvrouw, het maakt niet uit wie met kerst alleen is, is welkom. Chef-kok Frans staat met zijn keukenbrigade garant voor een zalig kerstdiner in het serre-restaurant van Hotel Tjongervallei. Ook dit jaar weer hebben vrienden van de stichting en gulle gevers gedoneerd waardoor de eigen bijdrage dit jaar vijftien euro per persoon wordt.

Het diner start om 13.30 uur en duurt tot 17.00 uur, opgave vooraf is wel noodzakelijk. Er wordt rekening gehouden met speciale eetwensen. Slecht ter been of geen vervoer? Laat het tijdig weten. Voor vragen en aanmeldingen kunt u terecht bij Hotel Tjongervallei aan de Marwei 14 in Delfstrahuizen, telefoonnummer 0514-541122, www. tjongervallei.nl.