Taste of Joure

Joure - Tijdens het Winterfair weekend van 16 tot en met 18 december is er van alles te beleven in Joure.

Op vrijdag gaan de festiviteiten van start met een fakkeltocht door de Midstraat. De zaterdag staat in het teken van diverse straatmuzikanten.

Op koopzondag 18 december is er een kerstmarkt. Nieuw dit jaar is de Taste of Joure. Op verschillende plekken in het centrum van Joure zijn diverse proeverijen tijdens de Kerstmarkt. De Jouster horeca zal het publiek kennis laten maken met hun specialiteiten. De locaties zijn: De Tolhuisbrug, het D.E. Plein, bij de Jouster Toer en op het Drolshagenplein staan een aantal foodtrucks. De verwarmde terrassen zorgen ervoor dat het aangenaam vertoeven wordt. Dit alles wordt omlijst met muziek en vertier voor de kinderen. De deelnemende horeca zijn: ’t Tolhuis, De Oranjerie, De Herberg, Café it Syl, Doppio, Bistro Fred, Café de Stam, De IJsfabriek, Pizzeria Sardegna, Die Gaststube, Cafe ’t Hert, Eetcafé Marco’s, Restaurant De Jouster Toer en Tigh Barra.

Natuurlijk staat Joure na de kerst op 27, 28 en 29 december weer op zijn kop tijdens de Boxing Days. Kortingen tot wel 70% en vele leuke aanbiedingen. Mis het niet en kom gezellig winkelen in het altijd gezellige Joure. Parkeren is altijd gratis.