Ondernemende decembermaand voor basisschool Twa Fjilden

JOURE - Leerlingen, ouders en leerkrachten van de Twa Fjilden hebben afgelopen decemberweken met elkaar de handen uit de mouwen gestoken.

De decembermaand startte met de komst van Sinterklaas. In de bovenbouw was er extra aandacht voor het maken van surprises. Ouders en leerlingen voor wie surprises maken niet vanzelfsprekend is, gingen na schooltijd samen met leerkrachten en onderwijsassistenten aan de slag. Na de Sinterklaasperiode werd op de Twa Fjilden gestart met voorbereidingen voor de Kerstmarkt van de Brede School Joure Zuid. Leerlingen, leerkrachten en ouders hebben met elkaar gebrainstormd over wat geschikt zou zijn om op de kerstmarkt te verkopen. Van inkoop tot verkoop, het hele proces werd meegenomen. Ouders van de Twa Fjilden zijn op twee kerstknutselochtenden actief geweest. Naast het maken van producten voor de kerstmarkt was ook kennismaken met elkaar het doel.

De Twa Fjilden viert op woensdag 21 december Kerst in de Brede School Joure Zuid. Dit doen ze samen met andere participanten van de Brede School. Leerlingen van de basisscholen en kinderopvang, ouders/ verzorgers en omwonenden uit de buurt zijn vanaf 14:30 tot 17:00 van harte welkom voor een uitgebreid programma kerstactiviteiten.