Parade geeft Sint Nicolaasga extra licht voor de Kerst

Joure - De kersttijd is voor velen een tijd van genieten, genieten van elkaar. Om dat extra luister bij te zetten, lopen de kinderen van OBS de Beuk op donderdag 22 december een gezellige lichtjesparade door Sint Nicolaasga.

Dit zal zijn tussen 16.30 en 17.00 uur, waarbij de route gaat via de Kerklaan, de Kempenaerlaan, de Vegelinstraat, de Gaastweg en de Kerkstraat naar Doniahiem. In het zorgcentrum zullen de leerlingen liedjes voor de bewoners zingen.

Na Doniahiem gaan de kinderen terug naar school om daar samen met de juffen te gaan genieten van het kerstdiner dat is gemaakt door ouders. Aan het einde van het diner zal aan een vertegenwoordigster van de Speelgoedbank. De afgelopen dagen is door de school een grote hoeveelheid speelgoed ingezameld. De gezamenlijke ruimte in de school stond vol met speelgoed, spellen, kinderboeken, knuffels etc. De spullen zijn ingebracht door kinderen, ouders, grootouders, maar ook door inwoners van het dorp. Het speelgoed zal worden verdeeld onder kinderen die er veel plezier van zullen hebben.