Jongsma Totaal Wonen maakt ruimte voor de toekomst

BALK - Jongsma Totaal Wonen gaat een nieuwe uitdaging aan. Samen met Sake Store gaan zij het pand aan de Van Swinderenstraat opnieuw indelen.

,,Wij maken ruimte voor elkaars “verhaal’’, vertelt Stiny van der Weit. ,,Samen gaan wij verder, onder één dak. Het nieuwe winkelconcept betekent letterlijk, dat onze winkelruimte kleiner wordt. Hierdoor gaan wij ons nog meer richten op bepaalde onderdelen van ons assortiment.’’ Jongsma Totaal Wonen zet in op vloerbedekking (tapijt, vinyl, pvc en laminaat), gordijnen, raambekleding, zonwering, bedden en accessoires. De winkel wordt een kleinere, gezellige winkel met de service en kwaliteit die de klanten van het team gewend zijn. Jongsma Totaal Wonen krijgt een eigen ingang aan het F.D. Hoekstraplein. Aan de voorzijde (de Van Swinderenstraat) is ook een winkelingang via de Sake Store.

,,Wij hebben zin in de samenwerking en maken ons op voor de verbouwing’’, gaat Jan van der Weit verder. ,,Voor de verbouwing van de Sake Store en de nieuwe winkel van Jongsma Totaal Wonen moet ons pand grotendeels leeg. Deze week starten wij daarom de grote opruiming met aantrekkelijke kortingen.’’