Gelukkig maken in de liefde

JOURE/HEERENVEEN - Ruim drie maanden nu is Geppy Visser uit Joure nu liefdesmakelaar vanuit haar bedrijf Geppyness. Ondertussen hebben dankzij haar werk diverse stellen het geluk gevonden in de liefde.

De uit Joure afkomstige Visser werkt met haar bedrijf onder de vlag van het landelijk opererende Mens & Relatie. Die instantie heeft een groot netwerk van singles. De standplaats van Visser is Heerenveen. Terwijl haar werkgebied een straal van ruim vijftig kilometer rondom het Friese Haagje betreft. ,,Liefde is een van de belangrijkste dingen in het leven. Het mooie aan dit werk is dat je mensen echt gelukkig kunt maken.”

Zelf werkte Visser eerst twaalfenhalf jaar in diverse functies voor een groot uitzendbureau. In dat werk probeerde zij personen en bedrijven bij elkaar te brengen op basis van persoonlijke gesprekken. ,,Ik heb dat werk altijd met veel plezier gedaan. Vooral doordat je op inhoud mensen aan werk kon helpen en bedrijven aan mensen kon helpen. De tijd veranderde echter. Het werd belangrijk om meer digitaal en op basis van korte contactmomenten te werken. Dat past niet bij mij. Daarom ben ik er mee gestopt.”

Visser genoot daarop eerst een tijd van haar jonge gezin. Totdat zij in korte tijd door twee vriendinnen op dezelfde functie werd gewezen. De tweede keer besloot zij er voor te gaan. ,,Hoe ik voor het uitzendbureau werkte, pas ik nu weer toe. Op basis van diepgaande gesprekken proberen echt iets te kunnen betekenen. Dat doe ik voor mensen uit alle lagen van de bevolking en voor mensen van grof gezegd 30 tot 85 jaar. In dat persoonlijke contact, dat in eerste instantie geheel vrijblijvend is, ligt ten opzichte van een datingsite ook de kracht. Dat is meer op basis van uiterlijk en leidt vaak tot teleurstelling. Terwijl je hier als tussenpersoon door gesprekken bij de mensen thuis helpt om liefde te vinden. Voor sommige mensen is deze werkwijze helaas nog onbekend, maar voor velen een openbaring dat het bestaat.”

Als mensen vervolgens aan elkaar zijn gekoppeld, maken ze zelf een afspraak met elkaar. De consulente geeft hen wel mee hoe de contacten kunnen worden opgebouwd. ,,Het slagingspercentage is landelijk gezien vijfenzeventig procent. Zelf ben ik onlangs nog gebeld door twee stellen, die nu helemaal gelukkig waren. Dat betreft een stel dertigers, maar ook midden zestigers. Die hebben op latere leeftijd toch weer iemand gevonden. Dat maakt mij ook gelukkig.”

Meer informatie is te krijgen via 0513-201007, geppy@geppyness.nl en via www.geppyness.nl.

Jitze Hooghiemstra