Buurtzorg viert tienjarig bestaan

ROTTUM - Buurtzorg Nannewiid vierder 25 januari haar tienjarig bestaan. Buurtzorg is eind 2006 gestart in Almelo met twee wijkverpleegkundigen en een ICT-medewerker en uitgegroeid tot een landelijke thuiszorgorganisatie met 13.000 medewerkers, die allen werken in kleine, zelfsturende teams.

Team Nannewiid had alle cliënten, oud-cliënten, familie en andere belangstellenden uitgenodigd voor een gezonde lunch in het dorpshuis in Rottum, met muzikale begeleiding van Krijn Jacob Dijkstra (bekend van Die Twa) en diëtiste Jolanda Wuite, die voor het educatieve element zorgde en de nieuwe schijf van vijf presenteerde.

Ruim vijftig mensen gaven gehoor aan deze uitnodiging en droegen bij aan een het feest. De muziek werd zeer gewaardeerd, velen konden de bekende liedjes meezingen en genoten van een feestelijke lunch en een weerzien van bekenden.

Buurtzorg Nannewiid is gestart in februari 2011, met vier (wijk)verpleegkundigen, inmiddels bestaat het team uit tien medewerkers. De laatste woensdagochtend van de maand organiseren zij een koffieochtend in het Dorpshuis in Rottum, van 10 tot 11.30u. De eerstvolgende koffieochtend is op 22 februari.