Jazzdance bij Toanhûs Joure

JOURE - It Toanhûs komt met nieuw aanbod voor volwassenen. Op dinsdagavond 7 februari is in de brede school Joure-Zuid een proefles Jazzdance. De les wordt gegeven van 19.15 tot 20.15 uur en is bedoeld voor volwassenen vanaf 21 jaar.

De lessen Jazzdance zijn een fysieke training met veel aandacht voor dansen in een choreografie. De les start met een gedegen warming-up, gecombineerd met dynamische en lyrische oefeningen. Docente Trudi Nolte heeft de Dansacademie in Rotterdam gedaan en is specialist op het gebied van de Klassieke en Jazz dans. In het verleden heeft ze in de televisiewereld met grote artiesten gewerkt. Ze is inmiddels al vele jaren verbonden aan it Toanhûs als dansdocente. Daarnaast geeft ze ook les op de Jeugd Dans Opleiding Fryslân. Voor opgave voor de proefles of meer informatie stuur een mail aan info@toanhus.nl.

It Toanhûs is het centrum voor de kunsten van De Fryske Marren. Zij bieden cursussen en lessen op het gebied van Muziek, Dans, Theater, Kunst & Design voor de inwoners van de gemeente De Fryske Marren.