Weerbaar worden bij KleurrijkMiks

JOURE - Vrouwen uit Joure en wijde omgeving kunnen vrijdag 24 februari deelnemen aan de gratis workshop weerbaarheid. De KleurrijkMiks vrijwilligers hebben hiervoor Elbrecht Claus uit Wergea uitgenodigd. Zij zal in deze workshop van een uur vooral aandacht geven aan: lichaamshouding, stevig staan en ademhaling.

Wat straal ik uit en wat laat ik zien? Hoe kan ik mezelf krachtig maken. Als ik iets spannend vind, hoe versterk ik mezelf? Er kunnen ongeveer 25 vrouwen meedoen. Daarom graag van te voren opgeven bij Miks, via 0513-414593 of telefoon@miks-welzijn.nl. Vanaf 10 uur staat de koffie en thee klaar. Om 10.30 uur gaan de tafels aan de kant voor de oefeningen. Kom dus op tijd. Locatie: Miks welzijn, Brugstraat 3 te Joure. Voor de koffie/thee wordt een kleine bijdrage gevraagd.

KleurrijkMiks is een informatieve en gezellige ontmoetingsactiviteit, gericht op vrouwen van zowel Nederlandse als niet Nederlandse afkomst, van jong tot oud. Tijdens deze koffieochtenden, die steeds op de laatste vrijdag van de maand plaatsvinden, kunnen vrouwen elkaar (beter) leren kennen, van elkaar leren en samen dingen doen. Dat is niet alleen gezellig, maar bevordert bovendien het wederzijds begrip.