Potgrondactie Concordia

JOURE - Zo tegen het eind van februari kruipt het zonnetje iedere dag weer wat hoger en de dagen lengen al aardig. Het begint wat te kriebelen en de drang om lekker buiten te zijn in de tuin in de weer te zijn wordt met de dag groter.

Natuurlijk moet er dan weer het nodige worden aangeschaft en vooral ook potgrond voor het planten en verspenen van stekjes. Op 4 maart houdt Muziekvereniging Concordia weer haar jaarlijkse potgrondactie om de vereniging financieel gezond te houden. De opbrengsten van de actie wordt voor de muziekvereniging steeds meer van levensbelang omdat de overheid minder subsidies verstrekt. De leden van de vereniging komen in de loop van de ochtend (vanaf 09:00 uur) langs met de vraag om een of meer zakken potgrond af te nemen. Concordia verkoopt een kwaliteitsproduct aan de deur voor vier euro per zak van veertig liter. Ophalen kan ook. Leden van de vereniging staan tot 13:30 uur aan de Vegelinsweg bij de Evenementenhal.

Kijk voor meer informatie op de website http://concordia-joure.nl of neem contact op via de mail, j.bokma1@hetnet.nl of te WhatsApp op 06-51617983.