Internationale vrouwendag

Joure - Internationale Vrouwendag wordt dit jaar op vrijdag 10 maart gevierd. Workshops, een Meet & Eat, een muziekquiz en swingavond worden gehouden onder de titel ‘Wereldvrouw’ moet vrouwen uit Joure en wijde omgeving samenbrengen. De vrouwendag wordt gehouden bij Miks Welzijn aan de Brugstraat 1 te Joure. Deze feestelijke dag is bedoeld voor alle vrouwen van jong tot oud en afkomstig uit zowel Nederland als andere culturen.

Vanaf 14.30 uur is er inloop met koffie en thee. Het programma start om 15 uur. Wie het programma niet vanaf het begin kan volgen, mag natuurlijk op een later tijdstip binnenvallen. Deelname kost slechts drie euro, ongeacht tijdstip van binnenkomst. ’s Middags zijn er twee creatieve workshops, die beiden in een gezellige, ontspannen sfeer plaats zullen vinden. De ene is een fotoworkshop: Behind the Mask met medewerking van Coby Soolsma uit Joure. De andere is een theaterworkshop: Improviseren? Gewoon doen! onder leiding van DOE (Dames Onder Elkaar). Rond 17 uur staat Dru-Yoga op het programma. Samen met yogadocente Jolique maken de deelnemers vloeiende (dans)bewegingen op muziek met afsluitend ontspanning op de stoel. Dru-yoga is geschikt voor iedereen. Alleen kijken of helpen met het klaarzetten van het eten mag natuurlijk ook.

Om 18.00 uur is de Meet&Eat met soep, hapjes en gezellige gesprekjes. Een mooie manier om nieuwe vrouwen te ontmoeten. Het avondprogramma start rond 19.30 uur met een muziekquiz. Vanaf 20 uur gaan de beentjes van de vloer; lekker swingen tot uiterlijk 21.30 uur.

Meedoen aan de Vrouwendag Joure? Geef je dan op bij Miks via (0513) 414593 of per email telefoon@miks-welzijn.nl. Graag voor 8 maart. Geef hierbij aan voor welke workshop je kiest en/of je blijft mee eten? Kijk voor meer informatie (ook over Vrouwendag Balk) op www.miks-welzijn.nl