Administratiekantoor Wijnja voor persoonlijk advies

SCHARSTERBRUG - Particulieren en kleinere bedrijven die de administratie het liefst uit handen geven, kunnen al twintig jaar terecht bij Administratiekantoor Wijnja in Scharsterbrug.

Het kantoor is eigendom van echtpaar Jappie en Dora Wijnja. Samen richten zij zich op administratieve diensten en adviezen op vooral het fiscale en financiële gebied. ,,Wij zijn in de jaren ’90 begonnen vanuit de vraag van kleine ondernemers om de administratie en de aangiften voor hen te regelen’’, vertelt Jappie. ,,Ook wilden we zelf niet langer voor een baas werken. Het was een logische stap om zelfstandig ondernemer te worden.’’ Een beslissing die goed heeft uitgepakt. Twee decennia later hebben vele ondernemers gebruik gemaakt van hun expertise.

Administratiekantoor Wijnja zit in Scharsterbrug en heeft kantoor aan huis. ,,Dit bevalt prima, je bent dan gemakkelijk te bereiken, ook buiten de standaard kantooruren.’’ Het is de persoonlijke betrokkenheid bij de klanten die het echtpaar aanspreekt in het werk. ,,De vrijheid van handelen en de verscheidenheid van contacten welke je hierdoor krijgt, dat maakt het werk echt leuk’’, besluit Wijnja.

Administratiekantoor Wijnja, Trijegea 57 in Scharsterbrug, telefoonnummer 0513-432140.