Agenda | Viering Internationale Vrouwendag in Joure

Joure - Internationale Vrouwendag wordt ook in Joure gevierd. Op vrijdag 10 maart wordt bij Miks aan de Brugstraat 1 te Joure wordt er stilgestaan bij deze feestelijke dag voor alle vrouwen uit Joure en wijde omgeving met het thema ‘Wereldvrouw’.

Vanaf 14.30 uur is er inloop met koffie en thee. Het programma start om 15 uur. Wie het programma niet vanaf het begin kan volgen, mag op een later tijdstip binnenvallen. Deelname kost drie euro. ’s Middags zijn er twee creatieve workshops: een fotoworkshop: Behind the Mask met medewerking van Coby Soolsma uit Joure. En een theaterworkshop: Improviseren? Gewoon DOEn! onder enthousiaste leiding van DOE (Dames Onder Elkaar). Rond 17 uur staat Dru-Yoga op het programma en rond 18.00 uur is het tijd om samen te eten.

Het avondprogramma start rond 19.30 uur met een muziekquiz en dansen. Meedoen kan door aan te melden via (0513) 414593 of per email telefoon@miks-welzijn.nl. Geef hierbij aan voor welke workshop je kiest en/of je blijft mee eten? Meer informatie op www.miks-welzijn.nl.