Joy bij CineMiks

JOURE - CineMiks draait op woensdag 15 maart het drama/komedie Joy uit 2015. Joy Mangano (Jennifer Lawrence) is een gescheiden moeder van drie kinderen. Aangezien Joy bij iedereen de troep achter hun kont moet opruimen besluit ze haar leven een stukje gemakkelijker te maken door een weergaloze uitvinding te doen.

Ze wordt van de één op de andere dag schatrijk met haar opmerkelijke en eenvoudige uitvindingen zoals de ‘Miracle Mop’ en de ‘Huggable Hangers’. Met haar optredens in teleshopping zenders wordt ze een bekende persoonlijkheid en groeit ze uit tot een van de meest succesvolle ondernemers van de Verenigde Staten. Geïnspireerd op een waargebeurd verhaal. Joy is het levende voorbeeld van een op papier kansloze vrouw die het leven naar haar hand heeft gezet en haar mannetje staat. Onder regie van David O. Russell, bekend van Silver Linings Playbook. Met een bijrol van Robert de Niro.

De kassa aan de Brugstraat 1 te Joure is vanaf 19.30 uur open, de film start om 19.45 uur. De entree inclusief een kopje koffie of thee bedraagt vijf euro.

Wilt u elke maand informatie over de eerstkomende film via email ontvangen? Geeft u zich dan op als belangstellende via rdekonink@miks-welzijn.nl. Meer informatie wordt vermeld op www.miks-welzijn.nl of op de Facebook pagina.

CineMiks is een ontmoetingsactiviteit van Miks welzijn, waar elke derde woensdag van de maand een mooie, vaak hartverwarmende, indringende of inspirerende speelfilm wordt vertoond. Deze activiteit is bedoeld voor volwassenen van alle leeftijden! CineMiks is dichtbij, goedkoop en bovendien gezellig; in de pauze is er onder het genot van een kopje koffie of thee voldoende tijd voor een praatje.