Foute Schlagers voor Stichting Vaarkracht

Terherne - Na een klein middagje opbouwen was het Cafe Zevenwouden in Terherne omgetoverd tot een ware après ski bar. Zaterdag 11 maart kwamen een honderd mensen uit de omliggende dorpen in skikleding naar de kroeg om wat bier, Jagermeister en bratwursten te nuttigen voor het goede doel.

Gertjan Tissink van Lionsclub Oostergoo: ,,We begonnen de namiddag buiten met vuurkorven, glühwein en het opbakken van de worsten. Ondertussen werd er binnen alvast wat warm gedraaid met wat ‘foute’ Oostenrijkse schlagermuziek.”

Theo Cuperus verteld: ,,We zetten ons dit jaar opnieuw in voor Stichting Vaarkracht. Zij organiseren kosteloos voor kankerpatiënten en hun naasten overal in het land onvergetelijke vaartochten. Want op het water kun je even al je zorgen vergeten. In september gaan we gezamenlijk vanuit Terherne weer zo’n tocht organiseren. Wij regelen de boten en lunch, Stichting Vaarkracht zorgt dat de boten bemand worden door patiënten en hun familie.’’

Het après ski feest eindigde binnen in de gezellige kroeg van Zevenwouden waar tot in de late uurtjes de DJ’s uit de ‘Moozewirt’ nog lang hun kunsten vertoonden. Van de winst kan de club in september het vaarevenement voor Stichting Vaarkracht organiseren.