Kaja’s Kapsalon weer terug in Joure

JOURE - Kapster Jannie de Jong is weer terug in Joure. Na zeven jaar een kapsalon in Scharsterbrug te hebben gehad, heeft De Jong de stap gezet naar de Vlecke.

In januari van dit jaar opende ze haar kapperszaak in de Torenstraat. Op haar zestiende is ze begonnen in het kappersvak. Nu, op haar veertigste, heeft De Jong een vaste klantenkring opgebouwd. ,,Ik vind het leuk om weer terug te zijn in Joure’’, vertelt ze. ,,Zeven jaar geleden ging ’t Kapsalonnetje in de Driessenstraat dicht. Ik besloot om een kapsalon aan huis te beginnen. Het mooie is dat veel klanten toen met mij mee zijn gegaan, ook al was Scharsterbrug voor velen verder fietsen. En nu ik terug ben in Joure weten de mensen die toen niet mee zijn gegaan mij weer te vinden. Ja, daar ben ik heel blij mee.’’ De Jong maakt gebruik van het merk Indola. Daarnaast kan ze kleuren zonder ammonia voor mensen die daar irritaties van ondervinden.

Kaja’s Kapsalon is geopend op dinsdag van 9.00 uur tot en met 21.00 uur, vrijdag van 9.00 uur tot en met 18.00 uur (en eventueel de avond) en op zaterdag van 8.30 uur tot en met 13.00 uur. Een afspraak kan telefonisch gemaakt worden op 0513-851742.