Kwart eeuw Keep Fit Joure

JOURE - Sport & Lifestyle Keep Fit in Joure bestaat 25 jaar. Hinke Wierda startte op 9 maart 1992 met haar sportschool. Destijds in het bezit van het CIOS diploma en zeven jaar ervaring in het lesgeven begon zij vol ambitie met haar eigen sportschool.

Na eerst een jaar in het Perk te hebben lesgegeven, kwam Hinke later bij toeval in het pand aan de Hobbe vn Beardtstraat terecht. Keep Fit was de eerste sportschool in Joure met aerobic groepslessen, en gedreven door mateloze energie en overtuiging is Keep Fit uitgegroeid tot een groot bedrijf.

Haar zonen Robin en Leroy (22 en 19 jaar) zijn inmiddels ook actief binnen het sportgebeuren. Zij hebben het vak geleerd onder moeders vleugels en zijn sinds anderhalf jaar de trotse ondernemers van de eerste echte buitenfitness Iepenloft Fitness genaamd (bij Tuincentrum Gerberosa). Samen met sportinstructeurs Jesse en Jorgen geven zij begeleiding in buitenfitness, survival, bootcamp en HIT, ook dat blijkt een schot in de roos.

Afgelopen week heeft Hinke samen met al haar leden het 25-jarig jubileum gevierd en zijn alle jubilaressen van Keep Fit uitgebreid in het zonnetje gezet. Ook klanten die nog niet zo lang lid zijn, kunnen het hele jaar door mooie prijzen winnen, want ook deze leden worden zeker gekoesterd. En voor nieuwe leden staat er een welkomscadeau te wachten.

Over de toekomst is Hinke nog net zo enthousiast als vroeger, zij blijft de nieuwste ontwikkelingen op aerobic en fitness gebied volgen, en wil ze met Keep Fit de beste sportschool blijven op het gebied van freestyle groepslessen en fitness, en daarnaast als Personal trainer / gewichtsconsulente de klanten succesvol blijven begeleiden in voeding, leefstijl en gewichtsbeheersing.