Feest bij TV Joure

JOURE - Het was groot feest bij TV Joure zaterdag. Voor alle jeugdleden van TV Joure was er vanaf 13.30 uur een jeugdevent.

De oudere jeugd ging in groepjes verschillende uitdagingen aan, de ene keer was het een tennisspel, de andere keer een vorm van unihockey, maar ook op de heuse stormbaan is strijd geleverd. Daarnaast was er een klimwand en een fotoshoot. Tijdens de pauze vonden de suikerspinnen gretig aftrek bij de jeugd.

De jongste jeugd volgde een elfstedenroute, bij elke stad kon met verschillende bal- en tennisspelletjes een sticker verdiend worden. En ook zij mochten natuurlijk de stormbaan op. De vraag ‘Was het leuk?’ wordt door één van de jongste deelnemers beantwoord met een volmondig: “Veel te leuk!!”

Om 16.00 uur werd verzameld en leek het feest ten einde, maar niets was minder waar, want op dat moment begon de surpriseparty voor tennistrainer Leendert van der Laan. Hij is 25 jaar bij TV Joure aan het werk als tennisleraar en is deze dag in het zonnetje gezet. Nadat iedereen een lied heeft gezongen voor ‘meester Leendert’ was het tijd voor een speech en receptie. Veel (oud)leden waren gekomen om Leendert te feliciteren, sommigen hebben al 25 jaar les van Leendert en anderen nog maar sinds kort. Kijk voor meer foto’s en informatie op de facebookpagina van Tennisvereniging Joure.