Informatieavond Bomenbeleid

Joure - Over bomen en het kappen er van is veel te doen en dat niet alleen in De Fryske Marren. Bomen zijn emotie. Hoog tijd dus om onze kennis en inzichten over dit onderwerp met elkaar te delen.

Vereniging Moai Skarsterlan is menigmaal benaderd met de vraag ‘Wat gebeurt er met de bomen in onze gemeente’. Zij hebben contact gezocht met Harm de Roo, werkzaam bij de gemeente De Fryske Marren. Dit overleg heeft er toe geleid dat een aantal mensen, waaronder medewerkers en een adviseur van De Fryske Marren bereid zijn gevonden uitleg te geven over bijzondere bomen in onze gemeente, het bomenbeleid, monumentale bomen, ziektes, kapvergunningen en overig gerief en ongerief.

Deze bijeenkomst over bomenbeleid en bomenpraktijk vindt plaats op 11 april in Zalencentrum het Haske, Vegelinsweg 20 te Joure. De inloop is om 19.30 uur, start van het programma 20.00 uur. In verband met beschikbare ruimte, graag vóór 10 april uw komst aanmelden via: info@moaiskarsterlan.nl of telefoonnummer: 0513 – 412217.