Zeven nieuwe inspiratietuinen in Scharsterbrug

SCHARSTERBRUG - Smit Compleet Buiten viert tweede paasdag zijn eerste lustrum van de vestiging Scharsterbrug met een grote paasshow.

Het bedrijf met de hoofdvestiging in Blesdijke en een vestiging in Emmeloord bestaat al ruim 40 jaar. Inmiddels is men toe aan een nieuwe stap door de bestaande showtuinen uit te breiden met de ontwikkeling van zeven compleet nieuwe inspiratietuinen.

Van oudsher werd vanuit Scharsterbrug de handel in sierbestrating, erfverharding, natuursteen, tuinhout en tuinmaterialen verzorgd door Hebo. Inmiddels worden alle handelsactiviteiten op dit gebied alweer 5 jaar door Smit Compleet Buiten gedaan. Zij leveren de kwaliteitsmaterialen van enkel bekende vooraanstaande merken aan particulieren, hoveniers, stratenmakers en tuinarchitecten. Gedurende de afgelopen jaren heeft Smit in Friesland een gestage groei doorgemaakt. Ook is de klant steeds veeleisender geworden en wil een beter beeld krijgen van wat er met de materialen gemaakt kan worden en hoe men een bepaalde sfeer kan verkrijgen. Daarom is in samenwerking met een aantal goede lokale hoveniers een zevental compleet nieuwe inspiratietuinen aangelegd in allerlei verschillende stijlen: van klassiek tot modern, van mediterraans tot rustiek en van exclusief tot budgetvriendelijk. De nieuwste materialen zijn verwerkt en de tuinen zijn door de hoveniers mooi aangeplant. De tuinen zijn zowel overdag als ’s avonds toegankelijk, waardoor de klant ook in het donker de sfeer kan proeven en kijken wat het effect is van de verschillende types tuinverlichting.

Tijdens de paasshow zullen in Scharsterbrug een aantal hoveniers hun tuin presenteren en de bezoekers van gratis advies voorzien over de aanleg en onderhoud van de tuin. Met de aanleg van deze nieuwe inspiratietuinen zet Smit Compleet Buiten weer een grote stap om klanten te laten ervaren hoe ze in hun eigen tuin het echte buitenleven kunnen realiseren. U vindt Smit Compleet Buiten aan de Hollandiastraat 62 in Scharsterbrug.