Gewichtsbeheersing van A tot Z

Joure - Petra Brijder, Cosmetisch Coach van Gewichtsbeheersing van A tot Z, heeft haar eigen figuurcorrigerende praktijk aan de Voltahof 3 in Joure.

Haar hoogste doel is dat een ieder zich prettig in het lichaam voelt. ,,Ik was zelf eerst erg sceptisch en ik hoopte dat het geen hype zou zijn’’, zegt ze. ,,Ik besloot om het zelf te ondervinden en solliciteerde bij een bedrijf dat met soortgelijke apparaten werkt. Eenmaal aangenomen zag ik het onder mijn eigen ogen gebeuren. Verslapte huid werd strakker en centimeters verdwenen. Er was zelfs een vrouw die tijdens het hardlopen merkte dat ze veel sterker werd.’’ Onder andere mensen die probleemgebieden hebben waar vet moeilijk weg te krijgen is, of mensen met een slappe huid kunnen in de praktijk terecht.

Door thermotherapie wordt de vetcel geleegd en het vet wordt afgevoerd door het lymfestelsel. Elektrostimulatie zorgt voor de opbouw van spieren waardoor de huid strakker wordt. Een behandeling is te vergelijken met sporten, maar dan passief. De andere methode Cryolipolyse is te vergelijken met liposuctie, maar dan zonder medische ingreep. Dit is ideaal voor de hardnekkige plaatsen waar het vet moeilijk weg te krijgen is.

Neem voor meer informatie contact op met Petra Brijder op 06- 40798933 of Petra@gewichtsbeheersingvanatotz.nl.