Tweemaal goud en zilver voor CSC op teamwedstrijden Turnen Heren

JOURE - De teamspirit zat er goed in afgelopen zaterdag op de teamwedstrijden voor Turnen Heren in Leek. In de eerste wedstrijd kwamen Remco van Dellen, Yarno A'Nijeholt, Joëy Halma en Sake Kramer samen uit als niveau 15 team.

Deze wedstrijd bleek een hele ervaring voor deze jongens. Niet alleen zaten ze in een erg grote sporthal, ze turnden ook tegelijk met het selectie heren team van CSC. De mannetjes lieten zich niet van de wijs brengen en sleepten een mooie tweede plaats binnen.

Het selectie heren team, bestaande uit Yde Knoop, Tjalle Meindertsma, Kris Huisman, Patrick Welles, Boaz de Hoop en Sieger Veenema, kwam uit in niveau 8. Het teamgevoel zat er bij de mannen goed in, er werd aangemoedigd, getroost en high fives gegeven en zelfs de kleine jongetjes werden daarbij niet vergeten. Het team behaalde de 1e plaats en bleek, na de tweede wedstrijd, tevens de competitie beker te hebben gewonnen.

Tijdens de tweede wedstrijdronde turnde een mix team van CSC-Joure en CSC'45, bestaande uit Laurens Zoetendal, Brend Bleeker, Ruben Klaver en Sten Atsma, samen in niveau 11. Na een iets onwennige start kwamen de jongens wat los en turnden ze een goede wedstrijd. Tijdens de prijsuitreiking bleken hun verrichtingen goed genoeg voor een tweede plaats.

In de laatste ronde vormden Sjouke Osinga, Sverre van der Roest, Hidde Hoekstra, Wen Faber en Arjen en Hylke Breimer met zijn zessen een niveau 13 team. De concurrentie was pittig maar de jongens werkten netjes en haalden mooie scores. Iedereen droeg zijn steentje bij en samen behaalden ze de 1e plaats. Tevens bleek hun totaalscore de hoogste dagscore in de categorie waardoor ze, net als de grote jongens, de competitie beker wonnen. Een prachtige dag met geweldige prestaties.