Fotoreportage | Derde Jouster Simmer Proms

JOURE - De slechte weersvoorspellingen deden de organisatie besluiten om de derde editie van de Jouster Simmer Proms naar binnen te verhuizen. In plaats van in Park Heremastate, werd het concert in de Evenementenhal gehouden.

De Simmer Proms wordt georganiseerd door de Jouster Fanfare. Zij nodigen gasten uit die samen met hen het muzikale spectrum ontdekken. Dit jaar was er een bijzondere rol voor Miranda van Kralingen. De presentatrice van de avond liet goed van zich horen tijdens een krachtig opera nummer. Acteur, zanger en musicalster Bill van Dijk bracht het publiek terug naar vervlogen tijden met zijn uitvoering van New York, New York.

Ook was er ruimte voor lokaal talent: zangeres Jessica Paczowska. De deelneemster aan Idols wist zij menigeen te ontroeren met haar uitvoering van ‘Laat me’ van Ramses Shaffy. En geen Jouster feest compleet zonder de jongens van Straight on Stage. Zij kregen de voetjes van de vloer deze avond.

Onder een stralende blauwe lucht ging het dak van de Evenementenhal eraf. Het gemis van het park werd goed gemaakt door de onverminderde inzet van de Jouster Fanfare. Het publiek hield de stemming er ook in. Vanuit de zelf meegebrachte stoelen, werd luid mee geklapt en gezongen.