Mr. & Mrs. Lingerie bestaat vijf jaar

JOURE - Mr. & Mrs. Lingerie aan de Midstraat 121 in Joure bestaat deze maand vijf jaar. De lingeriezaak van Mila Synychka biedt sinds 2012 vrouwen én mannen betaalbare ondermode.

‘Het voelt als gister dat wij de deuren openden van onze winkel’, zegt Mila Synychka, eigenaresse van Mr. & Mrs. Lingerie. ‘Joure is een leuk dorp, met aardige mensen. Je wordt hier vaak gegroet op straat. Dat zie je in de grote steden niet. Daarom wilde ik graag hier een winkel beginnen’. De afgelopen jaren is er wel wat veranderd in het assortiment. Waar in het begin nog de romantische en kanten setjes de boventoon voerden, is het nu een iets rustigere collectie. Wat voor Mila belangrijk is, dat mensen zich fijn voelen en dat het betaalbaar is. ‘Mijn moeder had in de Oekraïne een kledingwinkel met een hoekje lingerie. Ik vond dat het mooiste stukje stof. Ik wil heel graag dat elke vrouw goede lingerie draagt. Goede lingerie is meer dan alleen dat, het is jou zekerheid, jouw vrouwelijke ik. Het is iets wat jou ‘s ochtends blij maakt en wat laat jou herinneren dat jij een vrouw bent. Want als dat op een goede plek zit dan komt de rest helemaal goed.’

Ook mannen kunnen bij Mr. & Mrs. Lingerie terecht voor goede ondermode. ‘Wat men niet weet is dat mannen soms ook moeite hebben om goede ondergoed te vinden. Want ja, of de pijpjes zijn te kort, of te lang. De band is te strak of snijdt in de huid. Zo veel mannen, zo veel smaken. Maar ook voor de meest eigenzinnige man hebben wij genoeg aanbod. Ik wil graag dat iedereen leuke, mooie lingerie kan kopen. Want kwaliteit hoeft niet duur te zijn.’ Kijk voor meer informatie op www.mg-lingerie.nl.