IJsfabriek Joure gaat voor titel ‘Beste ijssalon van Nederland’

JOURE - sfabriek Joure doet mee aan de wedstrijd ‘Beste ijssalon van Nederland’, een wedstrijd uitgeschreven door RTL4 onder de noemer ‘De Beste van Nederland’.

Vanaf zondag 2 juli presenteert RTL 4 het nieuwe seizoen. In dit tv-programma van productiebedrijf Stay in Touch Media gaat ondernemend Nederland de strijd met elkaar aan om deze titel. Verschillende beroepsgroepen passeren de revue, waarin de twaalf provincies het steeds opnieuw tegen elkaar opnemen. De kijker thuis bepaalt per categorie wie als branchewinnaars uit de bus komen. In de eerste aflevering is het de beurt aan de beste rijscholen van Nederland. Vervolgens komen onder meer de leukste kinderopvangen en de leukste ijssalons van het land aan bod.

De beste ijssalons van Nederland wordt op zondag 16 juli uitgezonden om 16.30 uur op RTL4. De herhalingen zijn op zaterdag 22 juli ca. 11.55 uur op RTL4 en op maandag 24 juli ca. 15.30 uur op RTL4.

Via de poll op www.rtl.nl/debestevannederland kunnen kijkers de vlogs na afloop nog eens rustig terugkijken en direct een stem uitbrengen op hun favoriet. De polls worden gezamenlijk geactiveerd op vrijdag 30 juni om 12.00 uur. Er kan gestemd worden tot dinsdag 1 augustus 12.00 uur.