Masije Joure opent nieuwe winkel

JOURE - Masije Lifestylestore in Joure is verhuisd. Het bedrijf van Thomas (32) en Marije (31) Groeneveld bevindt zich nu een paar panden verderop op Midstraat 89. Na twee maanden verbouwen, zijn de deuren dinsdag 4 juli open gegaan. Daarmee is Masije van 100 vierkante meter naar 300 vierkante meter gegaan.

Drie jaar geleden is het jonge echtpaar in Joure begonnen met hun winkel. Eerder hadden ze al een zaak in het pittoreske Makkum. Marije wilde toen weer graag naar Joure. De van oorsprong Jouster miste de levendigheid van de Vlecke. Het concept sloeg aan: het eerste pand in de Midstraat, bood na drie jaar te weinig ruimte voor de toekomstplannen van het stel. Na twee maanden verbouwen (tijdens het zwangerschapsverlof van Marije) zijn dinsdag de deuren opengegaan.

In de voormalige Zensa hebben Thomas en Marije een kleine koffie- en lunchruimte gebouwd. Hier serveren ze koffie, taartjes en belegde broodjes. Ook hebben ze een high tea op de kaart staan. In de winkel verkopen ze alles op het gebied van lifestyle zoals meubels, kleding, tassen, horloges, kaarten, losse thee, servies, badhanddoeken, geurkaarsen, kraamcadeaus en bakproducten. Alles is gesorteerd op kleur.

Na de zomer start Masije met het geven van verschillende workshops. ‘We hebben hier net even wat meer mogelijkheden’, zegt Marije. ‘We kunnen hier de producten beter uitstallen. We hebben gewoon de ruimte. En dat is best lekker’.

Kijk voor meer informatie op de website: www.masije.nl