Fotoreportage | Ultimate men’s fair in park Heremastate

Joure - De grootste mancave van het noorden was afgelopen weekend te vinden in Park Heremastate in Joure: The Ultimate Men’s Fair. Mannen konden hier auto’s kijken, een vlucht maken in een helikopter en bier drinken.

De sportieve mannen konden meedoen op het Mountainbike parcours of de Iepenloft Fitness challenge. De technische man kon zijn hart ophalen op de fair waar bedrijven de nieuwe innovaties lieten zien en informatie geven over lassen, slopen en alles wat ermee te maken heeft. Een wagenpark kon in de mancave niet ontbreken: diverse vrachwagens, luxe wagens, offroad voertuigen en technische machines zijn tentoongesteld.

Ronkende kettingzagen en rondvliegende houtspaanders: ruige mannen kunnen pas echt hun hart ophalen. Tijdens de Ultimate Men's Fair zijn demonstraties internationale competitie houthakken gehouden. Wie zich wilde uitleven, kon terecht in de sloopkamer. Alles in deze kamer kon en mocht worden gesloopt.

Ook aan de innerlijke man was gedacht. Een 15-tal Jouster horecabedrijven hadden op een horecaplein de meest uiteenlopende proeverijen van drankjes en hapjes. De band Stageline sloot het evenement in de regen af.