Kindermiddag in Midstraat Joure

JOURE - Op zondag 30 juli van 13:00 tot 16:30 uur is er koopzondag in het centrum van Joure. Gedurende deze middag houdt winkeliersvereniging WIH in samenwerking met de beweegcoach van Miks welzijn een kindermiddag. Tijdens de kindermiddag zijn er verschillende activiteiten voor kinderen te beleven in de Midstraat.

De gehele Midstraat is gevuld met spellen en activiteiten. Daaronder zijn zeven attracties waarvoor kinderen een punten kunnen krijgen. Met een spellenkaart, die deze middag wordt uitgedeeld, kunnen punten worden bijgehouden. Wanneer kinderen aan vier of meer spellen hebben meegedaan, kan er bij een (pr)ijsje worden gehaald.

Na afloop van de kindermiddag worden alle spellenkaarten verzameld en worden de punten van iedere deelnemer opgeteld. De deelnemer met het hoogst aantal punten zal worden bekend gemaakt en wint een prijs.

Behalve attracties en spellen, is er weer een ballonnenclown en een goochelaar die voor vermaak zorgen. Ook zijn er schminkers aanwezig die kinderen kunnen omtoveren in een vlinder, prinses, piraat of leeuw. Deelname is gratis. Meer informatie is te vinden via www.bccmiks-welzijn.nl. Of neem contact op met Lonneke Post via 0513-414593/06-45863082 of LPost@miks-welzijn.nl